Nettsider/Nettbutikk

Få resultater med nettside
fra Sørlandets Tryggeste Mediebyrå

Døren til suksess i salg og markedsføring

En nettside er noe, du som bedrift skal være stolt over, og ønske å vise fram. Den skal være lett og finne, og det stedet som potensielle kunder vil finne deg. Den skal være brukervennlig, og en salgsplattform for din bedrift.

Mobilen er din beste venn

Mellom 70 og 80 % av alle nettsider som besøkes kommer trafikken fra nettbrett eller mobil. Selv Om de fleste nettsider i dag er laget for å fungere best på desktop, vil derimot brukerne flytte seg mot de små enhetene.

Konvertering

Alle bedrifter har forskjellige behov. Noen har enkle behov, noen er ikke klar over sine behov, mens andre har store behov. Vi tar utfordringen! Sammen med en grundig behovsanalyse, leverer vi de funksjonene du måtte trenge på din hjemmeside. Eksempler:

  • BookingSystemer
  • Betalingsfunksjoner
  • Intranett
  • Innloggings systemer
  • Brukersystemer

Sikkerhet

Alt for mange bedrifter i verden i dag undervurderer sikkerhet rundt deres nettside. Med over 12 års erfaring innenfor utvikling og drifting av hjemmesider, har vi lært hva som nødvendig og hva som er unødvendig. Sikkerhet er en av de viktigste tingene å tenke på, over 30.000 hjemmesider blir daglig utsatt for angrep og informasjonstyveri. Vi har derfor spesifisert oss innenfor sikkerhet og hvordan beskytte kunder. Å skape trygghet rundt våre nettsider. Vi bruker avanserte DDOS softwares for akkurat og beskytte din bedrift og deres interesser.

Kommunikasjon

Et godt kommunikasjonsverktøy styrker kommunikasjonen mellom bedriften og deres kunder. Dette gjennom “Nyheter, skjemaer, produkter, spørreundersøkelser osv”.Lett tilgjengelighet vil resultere om de tar kontakt eller ikke.

Synlighet

En fin nettside som ingen finner, er en ikke eksisterende nettside. Kristiansand Webdesign har erfaring i over 10 år med søkemotoroptimalisering (SEO). La Google være din beste venn! . Mer informasjon finner du her

Bli kontaktet