Grafisk Design

Skill deg ut med et godt stykke
grafisk design!

Logo Design

Bedriftens viktigste visuelle identitet er logoen, Å derfor ha en stilren og vektorisert logo, er viktig for å skape et godt førsteinntrykk, i møte med nye potensielle kunder.
*At logoen er vektorisert vil si at du kan plassere den på store objekter og forandre på størrelsen uten at den mister kvaliteten.

Visittkort

Din bedrifts viktigste markedsføringsmateriale, vi i Kristiansand Webdesign er opptatt at du skal være stolt av ditt visittkort, ifølge statistikk havner 80% av alle visittkort i søpla, mye av grunnen er at ikke fanger oppmerksomhet. Vi ønsker at du skal lykkes, som vi har gjort. Ta kontakt med oss idag og la oss skape en forskjell for deg og din bedrift!.

Grafisk Design

KristiansandWebdesign kan levere det meste av design for trykksaker, digitalprint og web. Vi kan enten lage produksjonsklare filer som du selv tar med til trykkeri/produsent, eller du kan la oss gjøre hele jobben frem til ferdig levert materiell.

Vi kan blant annet levere:

Logo , Profilmanual Brevark, Visittkort, Konvolutter Annonser, avis/magasin/Web brosjyrer Flyvesedler Invitasjoner Blader/magasiner Skilt, Fasadeskilt eller innendørs skilting Rollups/messemateriell Emballasje Bilfoliering

Bli kontaktet