Digital Markedsføring

Får du nok henvendelser via
hjemmesiden din?

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Handler om å bli sett og funnet, og kjenne hvilken målgruppe som skal finne deg. Målet er å havne på toppen av resultatsiden, når noen søker på dine tjenester og produktet. Søker du på “restaurant” vil du få opp over 3 millioner treff på google. Ingen vil være på side nr 20 eller 1000. Dette er det søkemotoroptimalisering handler om , komme på førstesiden.

Målgrupper

Det hjelper ikke om nettsiden ser bra ut, hvis ingen finner den. Det krever mye tid og innsats å rangere høyt på søkemotorene. Ved hjelp av SEO kan du øke antall besøkende betraktelig, og øke salget ditt på bare noen uker eller måneder. Med SEO kan du bringe din nettside til nye høyder.

Enkle tips om søkemotoroptimalisering

Basis SEO ligger i en god tittel (Meta Title) på tekstene er effektivt og veldig viktig når du skal optimalisere for søk. Å fokusere på hva du tror folk vil søke på. Når du skal velge en tittel er det viktig, å tenke på at burde invitere til videre lesing av artikkelen eller temaet. Regelen er at fra kunden besøker siden din, tar det ca 3 sekund, før de bestemmer seg, om de vil bli eller forlate nettsiden. Eksterne og interne linker (hyperlink) er viktig for å øke trafikken til din nettside. Sosiale medier er fungerer veldig bra til akkurat dette, iform at du kan bruke “#” på foreksempel Twitter, instagram eller direkte linker på Facebook. Det er viktig og fange oppmerksomheten til leseren så å bruke mye tid på sosiale medier, vil også være fordelaktig for din bedrift og din nettside.

Bli kontaktet